Aanbouw laten bouwen door Ponto Services?

Wanneer u meer ruimte in je woning in en rondom Amsterdam wilt, heeft u een aannemer nodig die gespecialiseerd is in aanbouw!

Wij staan voor u klaar

Er zijn er verschillende mogelijkheden voor uw woning uitbouw. Zo kunt u kiezen voor een aanbouw, uitbouw, opbouw en nog veel meer. Ponto Services is de aannemer die voor uw aanbouw klaarstaat!

Heeft u meer leefruimte nodig in uw huis? Wilt u graag uw woonkamer uitbreiden of een ruimte voor uw kantoor aanbouwen? Een grotere woonkamer of een extra grote leefkeuken. Een aanbouw aan uw woning maakt het u een stuk comfortabeler. Een woning uitbouw geeft u meer ruimte in huis of just een extra kamer. Het is altijd aan te raden om van deze aanbouw een bouwtekening te laten maken. Alle specificaties liggen dan vast. De exacte afmetingen van de aan- of uitbouw, de dikte van de isolatie, het type kozijnen: dit soort technische zaken worden verwerkt op een bouwtekening. Er is dan voor de uitbouw aannemer geen ruimte voor een eigen invulling, waardoor u ook krijgt waarvoor u betaalt. Ponto Services realiseert dit voor u. Ponto Services heeft meer dan 15 jaar ervaring met het bouwen van aanbouw in en rond woningen in Amsterdam.

Ponto Services bekijkt samen met u hoe u een optimale leefruimte kunt creëren en geeft hierbij professioneel advies. Wij zorgen ervoor dat u binnen een kort tijdsbestek gebruik kunt maken van uw nieuwe woon- of kantoorruimte. Kies ons als aannemers voor de uitbouw van uw woning.

Verbouwen

Door onze jarenlange ervaring in het vak, kunnen wij alle soorten verbouwingen uitvoeren. Kleine verbouwingen, maar ook grote projecten.

Renoveren

Renoveren in Amsterdam en ver daarbuiten. Keukens, badkamers, wanden, vloeren of complete woningen.

Onderhoud

Regelmatig onderhoud kost minder dan reparatie of vervanging. Ponto Services heeft veel expertise in huis.

Reviews over Ponto Services

Familie Baker

We hebben een 300 jaar oud pakhuis wat een Rijksmonument is, dus behoorlijk wat uitdagingen bij de verbouwing, maar altijd goed kunnen communiceren met Levan, het team en iedereen op kantoor. Ons monument is weer een parel in de straat. Nogmaals heel veel dank!

Veel groeten,
Quintin

Bob Brandjes

“Ponto Bouwservice heeft zeer goed werk afgeleverd, binnen de afgesproken termijn en voor een goede acceptabele prijs. Zeer prettige mensen om mee samen te werken. Wij zijn blij met het geleverde resultaat en zullen zeker opnieuw een beroep op hen doen. Een echte aanrader!”

Luuk Kroneberg

“Bij het plaatsen is de wastafel gebroken, de heren hebben bij de leverancier nieuwe gehaald en snel geplaatst. Levan en zijn mannen hebben zeer goed werk geleverd. In 2 weken onze hele badkamer gerenoveerd. Zeer aan te bevelen.”

Mark Francis
Interior & Exterior Painting

“ProRange staff have provided us with painting services in the most professional manner. I would recommend them to everyone for any size project.”

Bas van den Boom
Amsterdam

“Leo heeft mijn badkamer top gerenoveerd! Ik ben zeer blij met het resultaat en kan daarom iedereen aanraden om Leo te kiezen om de badkamer te renoveren. Hij is flexibel en denkt mee. Hiernaast is hij betrouwbaar!”

John Van Limburg Stirum
Bussem

“Tijdens de gehele verbouwing was er altijd goed overleg. Het resultaat is prachtig. Alle personen die bij ons geweest zijn voor de verbouwing werkte hard, waren vriendelijk en beleefd. Ofwel als ik weer een verbouwing heb ga ik absoluut Ponto benaderen.”

Icon Review Icon Review Icon Review Icon Review Icon Review Icon Review

Vernieuwde Experience Center

Bezoek nu onze collectie bekijken in onze nieuwe Experience Center in Amsterdam. We zijn 5 dagen geopend. Wij garanderen persoonlijk, deskundig en vrijblijvend advies.

Kom langs in de mooiste badkamer- en tegelshowroom van Nederland!