Uw kantoorpand laten verbouwen door Ponto Services

Uw kantoorpand
laten verbouwen
door Ponto Services

Ponto Services heeft al meer dan tien jaar ervaring in het verbouwen en renoveren van gebouwen in de utiliteit in en rondom Amsterdam.

Specialist in kantoor renovatie

Bent u van plan om uw kantoor uit te breiden en/of te renoveren en u wilt dit zo snel mogelijk geregeld hebben? Voldoet de isolatiewaarde niet meer aan de normen? Ponto Services heeft ervaring met zowel particuliere opdrachten als zakelijke opdrachten. De renovatie van kantoorpanden en kantoren vraagt om een specialist die snel, betaalbaar, uiterst vakkundig en betrouwbaar is. Als specialist op het gebied van kantoor-renovatie weten we precies wat u nodig hebt en wat de beste aanpak is voor uw project.

Met meer dan tien jaar ervaring in het verbouwen en renoveren van gebouwen in de utiliteit in en rondom Amsterdam, bent u bij ons aan het juiste adres! Wilt u uw kantoorpand renoveren of vergroten? Neem dan contact met ons op om de opties te bekijken.

Verbouwen

Door onze jarenlange ervaring in het vak, kunnen wij alle soorten verbouwingen uitvoeren. Kleine verbouwingen, maar ook grote projecten.

Renoveren

Renoveren in Amsterdam en ver daarbuiten. Keukens, badkamers, wanden, vloeren of complete woningen.

Onderhoud

Regelmatig onderhoud kost minder dan reparatie of vervanging. Ponto Services heeft veel expertise in huis.

Reviews over Ponto Services

Familie Baker

We hebben een 300 jaar oud pakhuis wat een Rijksmonument is, dus behoorlijk wat uitdagingen bij de verbouwing, maar altijd goed kunnen communiceren met Levan, het team en iedereen op kantoor. Ons monument is weer een parel in de straat. Nogmaals heel veel dank!

Veel groeten,
Quintin

Bob Brandjes

“Ponto Bouwservice heeft zeer goed werk afgeleverd, binnen de afgesproken termijn en voor een goede acceptabele prijs. Zeer prettige mensen om mee samen te werken. Wij zijn blij met het geleverde resultaat en zullen zeker opnieuw een beroep op hen doen. Een echte aanrader!”

Luuk Kroneberg

“Bij het plaatsen is de wastafel gebroken, de heren hebben bij de leverancier nieuwe gehaald en snel geplaatst. Levan en zijn mannen hebben zeer goed werk geleverd. In 2 weken onze hele badkamer gerenoveerd. Zeer aan te bevelen.”

Mark Francis
Interior & Exterior Painting

“ProRange staff have provided us with painting services in the most professional manner. I would recommend them to everyone for any size project.”

Bas van den Boom
Amsterdam

“Leo heeft mijn badkamer top gerenoveerd! Ik ben zeer blij met het resultaat en kan daarom iedereen aanraden om Leo te kiezen om de badkamer te renoveren. Hij is flexibel en denkt mee. Hiernaast is hij betrouwbaar!”

John Van Limburg Stirum
Bussem

“Tijdens de gehele verbouwing was er altijd goed overleg. Het resultaat is prachtig. Alle personen die bij ons geweest zijn voor de verbouwing werkte hard, waren vriendelijk en beleefd. Ofwel als ik weer een verbouwing heb ga ik absoluut Ponto benaderen.”

Icon Review Icon Review Icon Review Icon Review Icon Review Icon Review

Vernieuwde Experience Center

Bezoek nu onze collectie bekijken in onze nieuwe Experience Center in Amsterdam. We zijn 5 dagen geopend. Wij garanderen persoonlijk, deskundig en vrijblijvend advies.

Kom langs in de mooiste badkamer- en tegelshowroom van Nederland!