Reviews van Ponto Services

Voor al uw renovaties, onderhoud en verbouwingen, niets is ons te gek. We komen graag met u in contact of komen bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Onze
Reviews

Michael en Kristin (Amsterdam)

Ponto Services verbouwde onze badkamer en keuken volledig, inclusief het verplaatsen van een muur, nieuwe leidingen (water en electra) en het plaatsen van nieuwe kozijnen aan de achterkant van het gebouw. Tot slot hadden we nog een kleinere tweede klus die er direct op aansloot: het isoleren van het plafond van de slaapkamer en het stucen van de muren.

We zijn erg blij met het resultaat en helemaal tevreden over het proces.

We hebben voor Ponto Services gekozen omdat we ten eerste een gedetailleerde en transparante offerte kregen waarin alles tot in detail beschreven stond. Dit gaf duidelijkheid over de verwachte kosten. Ten tweede kwam alles uit één hand (bouwmaterialen, badkamer- en keukeninrichting), wat veel tijd en moeite bespaarde. In het begin was ik wat onzeker omdat de aanbetaling erg hoog is. Maar het vertrouwen was terecht: alles verliep volgens plan. De planning van de inrichting in de showroom was erg prettig. Lonneke was geduldig en daar konden we de tegels en de keukenfronten al zien, wat een groot voordeel is ten opzichte van online winkelen. Het werk vorderde snel; we kregen tussendoor video's toegestuurd van de tussentijdse status en konden het werk ook ter plekke bekijken. Levan communiceert uitstekend met zijn personeel, dus afspraken werken. De communicatie met ons was ook altijd prettig. We zijn tevreden over de afwerking: het ziet er erg goed uit!

Een paar kleine dingen die achteraf moesten worden aangepast, werden zonder gedoe uitgevoerd.

We kunnen Ponto Services in elk geval aanraden!

Familie Baker

We hebben een 300 jaar oud pakhuis wat een Rijksmonument is, dus behoorlijk wat uitdagingen bij de verbouwing, maar altijd goed kunnen communiceren met Levan, het team en iedereen op kantoor. Ons monument is weer een parel in de straat. Nogmaals heel veel dank!

Veel groeten,
Quintin

Erik Boomkamp

"Leo heeft mijn badkamer top gerenoveerd! Ik ben zeer blij met het resultaat en kan daarom iedereen aanraden om Leo te kiezen om de badkamer te renoveren. Hij is flexibel en denkt mee. Hiernaast is hij betrouwbaar!"

Familie Hasjim, Haarlem

Ponto helped to realise our project in September 2022.
We’d like to build a second bathroom, a technical room, a proper wall/door to our sleeping room, backsplash for our kitchen, extend kitchen cabinets and electricity installation for charging station/solar panel. The total project took less than 30 days. We started the project with introduction meeting, they asked what we wanted. In their showroom, they have lots of sample and idea’s. They made preliminary draw and sent it to us. They listened to our wishes and advised the technical aspects. Lonneke, the advisor, paid attention to the detail and showed us the samples (faucet, shower, drainage) patiently. The construction guys were working hard and polite. The owner/project manager visited our house every week to check if everything went well. I am very impressed with the team.

We are very happy with the results and really recommended Ponto to you all.

John Van Limburg Stirum

"Tijdens de gehele verbouwing was er altijd goed overleg. Het resultaat is prachtig. Alle personen die bij ons geweest zijn voor de verbouwing werkte hard, waren vriendelijk en beleefd. Ofwel als ik weer een verbouwing heb ga ik absoluut Ponto benaderen."

Joris Kok

"Uitstekend! Binnen termijn opgeleverd en mooi resultaat. Leo is ook een erg aardige vent met een mooi familiebedrijf”

Bas Pleune

"Leo en zijn team hebben bij mij thuis klasse vakwerk afgeleverd. Ik ben er super blij mee. Het is inmiddels ruim 4 jaar geleden dat ze de klus hebben gedaan en alles is nog super strak. Zeker een aanrader!"

Mark Francis

“ProRange staff have provided us with painting services in the most professional manner. I would recommend them to everyone for any size project.”

Benito en Louise van Bennekom

"In de zomer van 2021 hebben wij een oproep geplaatst op Werkspot omdat wij op zoek waren naar aannemer die ons kon helpen met de verbouwing van ons net aangekochte woning. Via werkspot kwamen we in contact met Ponto Bouwservice die deze klus graag wilde aannemen, fijne bijkomstigheid, ze konden snel starten met de werkzaamheden. We zijn een aantal maal bij hen op kantoor geweest in Amsterdam om alles door te spreken en om materialen uit te zoeken. We zijn goed geholpen en kregen alle tijd en ruimte om te bedenken wat we precies wilden.
In november zijn ze begonnen met de werkzaamheden. Ze hebben onze wc beneden gerenoveerd, onze badkamer gerenoveerd en een wc geplaatst. Nieuwe keuken geplaatst, uitbouw van 3 bij 6 geplaatst. De begane grond (woonkamer en hal) en het trapgat zijn gestuct. De beneden vloer is geëgaliseerd. Meterkast is vervangen, dakkapel geplaatst en verwarmingen vervangen. De werkzaamheden zijn eind maart 2022 afgerond. Communicatie verliep soepel, we konden al onze vragen stellen aan Levan. Hij liet ons ook steeds zien hoever ze waren met de werkzaamheden. Alle afspraken stonden duidelijk op papier. Ook na de afronding van alle werkzaamheden kwamen ze zonder moeite nog wat kleine werkzaamheden verrichten. Heel fijn!
Bedankt Ponto Bouwservice! In de toekomst weten we jullie weer te vinden."

Luuk Kroneberg

"Bij het plaatsen is de wastafel gebroken, de heren hebben bij de leverancier nieuwe gehaald en snel geplaatst. Levan en zijn mannen hebben zeer goed werk geleverd. In 2 weken onze hele badkamer gerenoveerd. Zeer aan te bevelen."

Bob Brandjes

"Ponto Bouwservice heeft zeer goed werk afgeleverd, binnen de afgesproken termijn en voor een goede acceptabele prijs. Zeer prettige mensen om mee samen te werken. Wij zijn blij met het geleverde resultaat en zullen zeker opnieuw een beroep op hen doen. Een echte aanrader!"

Sal C.

"Levan heeft onze badkamer verbouwd. Een vakman!!! Alles was relaxed en snel en vakkundig gedaan. Ik ga hem vaker bellen voor een klus en ik raad hem iedereen aan."