Uw woning laten renoveren?

Laat uw woning renoveren door een specialist. Kies voor Ponto Services als aannemer voor uw verbouwing.

Met veel plezier blijven wonen

In de huidige tijd kiezen veel mensen voor een verbouwing in plaats van een verhuizing. Met een andere indeling van uw slaapverdieping, een aanbouw of een dakkapel kunt u met veel plezier weer een tijd blijven wonen in uw vertrouwde omgeving. En dat is prettig.

Nieuwe vloeren, plafonds, kozijnen, trap, schutting of wanden maken uw woning weer mooi en eigentijds. U kunt natuurlijk ook kiezen om uw huis te verbouwen voor meer comfort, warmte of om geld te besparen. Voorbeelden hiervan zijn het isoleren van uw huis, het doortrekken van kabels of het aanleggen van vloerverwarming? Een woning verbouwen is een complexe taak, schakel daarom altijd een renovatie aannemer in.

Ponto Services in Amsterdam is gespecialiseerd in alle werkzaamheden die komen kijken bij het verbouwen of renoveren van uw woning. Het verbouwen van kelder tot zolder, van tuin tot dakterras, van keuken tot badkamer. We geven u advies en zorgen voor de uitvoering van alle werkzaamheden, waarbij uw wensen op ieder moment voorop staan.

Een woningrenovatie wordt vaak gedaan als het pand verouderd is of als het een opknapbeurt kan gebruiken. Een huis verbouwen kan ook de reden zijn van nieuwe eigenaren. Vaak zien nieuwe kopers nog verbeterpunten aan de woning, denk hierbij aan een herinrichting van de kamer of het vervangen van de isolatie. Het verbouwen van de woning zal ervoor zorgen dat de woning geheel naar uw wensen zijn. Wilt u uw huis verbouwen, renoveren, verbeteren of opwaarderen? Ook als u duurzame oplossingen in uw huis wilt integreren kunt u bij ons terecht. Neem dan gerust contact met Ponto Services op, wij zijn dé renovatie aannemer van Amsterdam en omstreken.

Als innovatief en groeiend aannemersbedrijf in Amsterdam zijn we er op gespitst ons te onderscheiden in kwaliteit en klantenservice. Aannemersbedrijf Ponto Services gelooft dat u als klant de belangrijkste bouwsteen bent in ons bedrijf. Laat ons bewijzen dat wij u kwaliteit tegen een scherpe prijs leveren. Ons streven iedere klant tevreden achter te laten heeft bij ons een hoge prioriteit. Wij doen ons uiterste best een renovatie aannemer te zijn die zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. We hopen dat u ons de kans geeft om te laten zien wat Ponto Services waard is!

Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn voor het verbouwen of renoveren van uw woning? Wij denken graag met u mee. Neem contact met ons op!

Verbouwen

Door onze jarenlange ervaring in het vak, kunnen wij alle soorten verbouwingen uitvoeren. Kleine verbouwingen, maar ook grote projecten.

Renoveren

Renoveren in Amsterdam en ver daarbuiten. Keukens, badkamers, wanden, vloeren of complete woningen.

Onderhoud

Regelmatig onderhoud kost minder dan reparatie of vervanging. Ponto Services heeft veel expertise in huis.

Reviews over Ponto Services

Familie Baker

We hebben een 300 jaar oud pakhuis wat een Rijksmonument is, dus behoorlijk wat uitdagingen bij de verbouwing, maar altijd goed kunnen communiceren met Levan, het team en iedereen op kantoor. Ons monument is weer een parel in de straat. Nogmaals heel veel dank!

Veel groeten,
Quintin

Bob Brandjes

“Ponto Bouwservice heeft zeer goed werk afgeleverd, binnen de afgesproken termijn en voor een goede acceptabele prijs. Zeer prettige mensen om mee samen te werken. Wij zijn blij met het geleverde resultaat en zullen zeker opnieuw een beroep op hen doen. Een echte aanrader!”

Luuk Kroneberg

“Bij het plaatsen is de wastafel gebroken, de heren hebben bij de leverancier nieuwe gehaald en snel geplaatst. Levan en zijn mannen hebben zeer goed werk geleverd. In 2 weken onze hele badkamer gerenoveerd. Zeer aan te bevelen.”

Mark Francis
Interior & Exterior Painting

“ProRange staff have provided us with painting services in the most professional manner. I would recommend them to everyone for any size project.”

Bas van den Boom
Amsterdam

“Leo heeft mijn badkamer top gerenoveerd! Ik ben zeer blij met het resultaat en kan daarom iedereen aanraden om Leo te kiezen om de badkamer te renoveren. Hij is flexibel en denkt mee. Hiernaast is hij betrouwbaar!”

John Van Limburg Stirum
Bussem

“Tijdens de gehele verbouwing was er altijd goed overleg. Het resultaat is prachtig. Alle personen die bij ons geweest zijn voor de verbouwing werkte hard, waren vriendelijk en beleefd. Ofwel als ik weer een verbouwing heb ga ik absoluut Ponto benaderen.”

Icon Review Icon Review Icon Review Icon Review Icon Review Icon Review

Vernieuwde Experience Center

Bezoek nu onze collectie bekijken in onze nieuwe Experience Center in Amsterdam. We zijn 5 dagen geopend. Wij garanderen persoonlijk, deskundig en vrijblijvend advies.

Kom langs in de mooiste badkamer- en tegelshowroom van Nederland!