Wie is Ponto Services?

Wat fijn dat we via onze site met u kennis kunnen maken en wij mogen uitleggen wie we zijn, hoe we werken en wat we doen.

Over ons

Mijn naam is Levan Gaprindashvili, ik kom uit Georgië, ik woon alweer meer dan 21 jaar met mijn vrouw en 5 kinderen in Nederland. Ik zit al van jongs af aan in de bouw en heb een hele goede naam weten op te bouwen en werk met een team van professionals waar ik enorm trots op ben. Mijn bedrijf heet Ponto Services en Ponto betekent in mijn taal Brug. Wij zijn uw brug, van uw droom naar realisatie daarvan.

Wij zijn ons heel bewust dat het zoeken van een goede partij, die zeggen wat ze doen en dan doen wat ze zeggen, heel lastig is. Wat kunnen wij u bieden? Zijn wij betrouwbaar? Hebben wij de kennis? Hoe onderbouwen wij dat dan?

Laat mij u dit uitleggen aan de hand van onze werkwijze. Wanneer wij met u in contact komen volgt daaruit een vraaggesprek, eerst via de telefoon. We horen graag wat u in grote lijnen wenst of wellicht al heel gedetailleerd. We zullen ook vragen wanneer u wilt dat we zouden gaan starten. Tevens vragen wij ook om uw budget, Dit budget is voor ons allebei heel belangrijk. Wij zullen samen met u dit budget centraal houden om daarbinnen te blijven. Dit is voor ons een principe van werken geworden. Mijn collega’s zullen dan ook gewoon zeggen dat iets niet kan of mogelijk is vanwege budget. Daarna komt er een persoonlijke afspraak, dit gesprek kan bij u thuis zijn of bij ons in de showroom. Wij werken o.a met Keller keukens- Quooker- AEG- Siemens- Bora- Hotbath-Xenz- Geberit- Brouwer- Sanibell- Instamat (Design radiators)- Grohe.

Vanuit hier gaan we aan de slag met de offerte en 3D tekeningen. Pas na uw goedkeuring gaan wij aan de slag. Dit betekent dat alle werkzaamheden worden vastgelegd en door onze technisch tekenaar gemaakt wordt. We hebben een warme samenwerking met een binnenhuis architect en wij werken met architecten samen voor alle bouwtechnische aanvragen bij gemeenten. Hierdoor wordt u op dat vlak volledig ontzorgt waar nodig. Aan de hand hiervan zullen de bouwteams aan de gang gaan. Hierdoor zullen eventuele fouten tot een echt minimum worden beperkt. Hierdoor zijn wij in staat een goede en correcte planning te maken van de werkzaamheden.

Wij geven dan ook 5 jaar bouwgarantie af op onze werkzaamheden. Uniek te noemen bij renovaties. We hopen dat uw interesse is gewekt om met ons in contact te komen en het echte gevoel te ervaren wat wij als Ponto Services willen geven!

Tot snel,
Levan Gaprindashvili