Uw hotel laten renoveren door Ponto Services

Uw hotel laten
renoveren door Ponto Services

Wilt u uw hotel renoveren of (ver)bouwen? Heeft u plannen om uw hotel te verbouwen of renoveren? Ponto Services in Amsterdam helpt u graag verder.

Renoveren & verbouwen van hotels

Ponto Services heeft ervaring met het renoveren en verbouwen van hotels in en rondom Amsterdam. We hebben als professionele aannemer alle disciplines in huis om u te adviseren bij alle mogelijke wensen. Door slim gebruik te maken van de beschikbare ruimte voeren we de werkzaamheden uit met beperkte overlast voor de omgeving.

Wilt u tijdens de renovatie van uw hotel nog steeds op en veilige en verantwoorde manier klanten kunnen ontvangen? Dit is geen probleem, wij zorgen ervoor dat uw klanten zo min mogelijk hinder ondervinden.

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf of aannemer in of rondom Amsterdam voor uw hotel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wilt u meer weten over onze diensten m.b.t. hotels? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Ponto Services rekent geen voorrijkosten! Wij rekenen geen meerwerk zonder met u te overleggen zodat u niet voor verrassingen komt te staan!

Verbouwen

Door onze jarenlange ervaring in het vak, kunnen wij alle soorten verbouwingen uitvoeren. Kleine verbouwingen, maar ook grote projecten.

Renoveren

Renoveren in Amsterdam en ver daarbuiten. Keukens, badkamers, wanden, vloeren of complete woningen.

Onderhoud

Regelmatig onderhoud kost minder dan reparatie of vervanging. Ponto Services heeft veel expertise in huis.

Reviews over Ponto Services

Bob Brandjes

Ponto Bouwservice heeft zeer goed werk afgeleverd, binnen de afgesproken termijn en voor een goede acceptabele prijs. Zeer prettige mensen om mee samen te werken. Wij zijn blij met het geleverde resultaat en zullen zeker opnieuw een beroep op hen doen. Een echte aanrader!

Eric Boomkamp

Uitstekend werk geleverd door Leo en zijn team. Voor een scherpe prijs hebben ze de hele badkamer verbouwd, leidingen verlegd en een stuk bij de badkamer aangetrokken. Leo en zijn team hebben veel ervaring en denken graag mee met je om een mooi resultaat neer te zetten. Het tegelwerk ziet er echt uitstekend uit en alles was ruim binnen de planning klaar.

John van Limburg Stirum

Tijdens de gehele verbouwing was er altijd goed overleg. Het resultaat is prachtig. Alle personen die bij ons geweest zijn voor de verbouwing werkten hard, waren vriendelijk en beleefd. Ofwel als ik weer een verbouwing heb ga ik absoluut Ponto benaderen.

Luuk Kroneberg

Bij het plaatsen is de wastafel gebroken, de heren hebben bij de leverancier nieuwe gehaald en snel geplaatst. Levan en zijn mannen hebben zeer goed werk geleverd. In 2 weken onze hele badkamer gerenoveerd. Zeer aan te bevelen.

Mark Francis
Interior & Exterior Painting

“ProRange staff have provided us with painting services in the most professional manner. I would recommend them to everyone for any size project.”

Icon Review Icon Review Icon Review Icon Review Icon Review

Vernieuwde Experience Center

Bezoek nu onze collectie bekijken in onze nieuwe Experience Center in Amsterdam. We zijn 5 dagen geopend. Wij garanderen persoonlijk, deskundig en vrijblijvend advies.

Kom langs in de mooiste badkamer- en tegelshowroom van Nederland!