Keukenrenovatie door Ponto Services

Keuken
renovatie
door
Ponto Services

Is uw keuken dringend aan renovatie toe? Wacht dan niet langer en schakel de vakmensen van Ponto Services in. Ponto Services installeert, verbouwt en renoveert keukens in en rondom Amsterdam.

Van oude naar moderne keuken

De keuken is voor de meeste mensen één van de belangrijke ruimtes in uw woning. Het renoveren van uw keuken is een enorme klus. Onze ervaren vakmensen zullen snel aan uw klus starten. In onze nieuwe showroom in Amsterdam vind u een ruim assortiment moderne en onderhoudsarme keukens en accessoires. U kunt kiezen uit klassieke, landelijke of design in stijl. Zo vind u altijd de keuken die bij u past! Maak gerust een afspraak in onze showroom.

Heeft u het idee om uw keuken een opknap beurt te geven? Wilt u van een gesloten keuken een open keuken maken? Of wilt u van een gedateerde keuken een moderne luxe keuken met kookeiland maken? Voor ons is dat geen probleem. Ponto Keukens kan u hierbij van dienst zijn, wij zijn ruim ervaren in keukenrenovaties en verbouwingen. Wij installeren niet alleen nieuwe keukens maar kunnen ook een tweedehandse keuken voor u installeren. Al snel zult u erachter komen dat er oneindig veel mogelijkheden zijn. Waarbij de ene keuken nog mooier is dan de andere. Zo krijgt uw keuken weer een moderne uitstraling, en is deze onderhoudsvriendelijk, slag- en slijtvast.

500M2 luxe keuken plezier

Kom langs in onze Experience Center

Wilt u meer weten over de kwaliteit van de maatwerk keukens van Ponto Services? Kom dan langs in onze keukenshowroom in Amsterdam voor inspiratie en advies. Ontvangt u graag een prijsindicatie voor uw nieuwe keuken, of wil u meer weten over de montage van de keukens? U kunt een afspraak maken om langs te komen.

De mooiste maatwerk keukens in uw stijl vindt u bij de specialisten van Ponto Services.