Badkameraccessoires in verschillende soorten en maten

Badkamer
accessoires
in verschillende soorten en maten

Zo kunt u uw badkamer voorzien van zeepdispensers, handdoekhouders, planchetten, closetrolhouders, raamdecoraties en een douchezitje.

Eindeloze mogelijkheden

De mogelijkheden voor accessoires in uw badkamer zijn eindeloos. Daarnaast hebben wij een groot assortiment toilet accessoires. Geschikt voor de badkamer, maar ook in de toiletruimte. Uw kunt gerust langskomen in onze gloednieuwe showroom in Amsterdam.

Badkameraccessoires komen in verschillende kleuren en materialen zoals zwart, rvs, hout, chroom, bamboe en goud. Hiermee kunt u gemakkelijk in een eigen stijl de badkamer aankleden. Onze adviseurs helpen u graag bij het uitzoeken van jouw badkameraccessoires. Ponto Services biedt een ruim assortiment aan accessoires speciaal voor je badkamer. Breng een bezoekje aan onze showroom, zo vindt u alles wat u nodig heeft voor de nieuwe badkamer.

Kom langs in onze Experience Center

Inspiratie opdoen? U kunt ons ruime assortiment badkamer sanitair bekijken in de showroom van Ponto Services in Amsterdam. Bij ons vindt u alles voor de complete badkamer. Wilt u alvast meer weten over onze high end badkamers en de uitstekende service die wij bieden? Maak een afspraak met een van onze medewerkers.