Baden

Zoekt u een heerlijk comfortabel bad voor uw splinternieuwe badkamer? Of wilt u uw oude bad tijdens het renoveren van uw badkamer vervangen door een luxere uitvoering?

Ruim assortiment luxe baden voor een stijlvolle badkamer

Bij Ponto Services vindt u een ruim assortiment luxe baden in vele vormen, maten en uitvoeringen. Voor elke badkamer zijn passende baden verkrijgbaar. Dankzij de diverse afmetingen en kleuren is er altijd een bad dat bij u past. Denk bijvoorbeeld aan één van de vrijstaande baden, een instapbad of een Solid Surface bad. Wij hebben een groot aanbod high end baden, wastafelkranen, wastafels, badkamermeubels en vele badkamer accessoires van de grote merken. Laat u voor luxe baden inspireren en adviseren bij Ponto Services de one-stop-shop badkamerspecialist.

Soorten baden bij Ponto Services

Bij Ponto Sanitair kunt u kiezen uit een ruim assortiment luxe baden. Zo hebben wij onder andere:

Wilt u een bad met een whirlpool systeem? Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Kom langs in onze Experience Center

Inspiratie opdoen? U kunt ons ruime assortiment badkamer sanitair bekijken in de showroom van Ponto Services in Amsterdam. Bij ons vindt u alles voor de complete badkamer. Wilt u alvast meer weten over onze high end badkamers en de uitstekende service die wij bieden? Maak een afspraak met een van onze medewerkers.