Badkamerkranen

Zoekt u stijlvolle badkamer kranen voor uw nieuwe badkamer of voor het vervangen van uw bestaande kranen tijdens een badkamerrenovatie?

Luxe badkamer kranen voor een stijlvolle badkamer

Met de luxe badkamer kranen van Ponto Services zorgt u voor een chique uitstraling en een ontspannen hotelbeleving in uw eigen woning. Is dat de beleving die u zoekt? Dan is het voor u beslist de moeite waard om voor inspiratie en advies te gaan kijken bij Ponto Sanitair. In onze showroom vindt u een zeer uitgebreid assortiment high end badkamer kranen, wastafels, badkamermeubels en vele badkamer accessoires van de grote merken. Laat u voor badkamer kranen inspireren en adviseren bij Ponto Sanitair, de one-stop-shop badkamerspecialist.

Ponto Services is dé specialist op het gebied van badkamer kranen. Of het nu gaat om een douchekraan met thermostaat of een badkraan voor badrandmontage, wij hebben ze allemaal in huis. Onze selectie douchekranen en badkranen is zowel geschikt voor inbouw kranen als opbouw kranen. Bij ons vindt u alle bekende A-merken. Als u kiest voor een luxe badkamer, mag een wastafel met luxe badkamer kranen niet ontbreken. Met luxe badkamer kranen zet u de puntjes op de i en is uw optimale badkamerbeleving compleet.

Kom langs in onze Experience Center

Inspiratie opdoen? U kunt ons ruime assortiment badkamer sanitair bekijken in de showroom van Ponto Services in Amsterdam. Bij ons vindt u alles voor de complete badkamer. Wilt u alvast meer weten over onze high end badkamers en de uitstekende service die wij bieden? Maak een afspraak met een van onze medewerkers.