Wastafelkranen

Zoekt u stijlvolle wastafelkranen voor uw nieuwe badkamer of voor het vervangen van uw oude kranen tijdens een badkamerrenovatie?

Luxe wastafelkranen voor een stijlvolle badkamer

Met de luxe wastafelkranen van Ponto Services zorgt u voor een chique uitstraling en een ontspannen hotelbeleving in uw eigen woning. Met de wastafelkranen uit ons uitgebreide assortiment maakt u uw optimale badkamerbeleving helemaal af. Het loont dus beslist de moeite om voor inspiratie en advies een bezoek te brengen aan de showroom van Ponto Services in Amsterdam. U vindt er een groot aanbod high end wastafelkranen, wastafels, badkamermeubels en vele badkamer accessoires van de grote merken. Laat u voor wastafelkranen inspireren en adviseren bij Ponto Sanitair de one-stop-shop badkamerspecialist.

Ponto Services is dé specialist op het gebied van luxe badkamers en daarmee uiteraard ook van een ruim assortiment high end wastafelkranen. Onze selectie wastafelkranen is geschikt voor zowel opbouw als inbouw. De keuze is groot; bij ons vindt u alle bekende A-merken kranen. Als u kiest voor een luxe badkamer, mag een wastafel met luxe wastafelkranen niet ontbreken. Luxe wastafelkranen vormen beslist de kers op de taart van uw optimale badkamerbeleving.

Kom langs in onze Experience Center

Inspiratie opdoen? U kunt ons ruime assortiment badkamer sanitair bekijken in de showroom van Ponto Services in Amsterdam. Bij ons vindt u alles voor de complete badkamer. Wilt u alvast meer weten over onze high end badkamers en de uitstekende service die wij bieden? Maak een afspraak met een van onze medewerkers.