Wastafels

Zoekt u één of meerdere wastafels voor uw nieuwe badkamer of badkamerrenovatie?

Luxe wastafels voor een luxe badkamer

Met de luxe wastafels van Ponto Services voor uw badkamer zorgt u voor een chique uitstraling en een ontspannen hotelbeleving in uw eigen woning. Wilt u dat ook? Dan is het beslist de moeite waard om voor inspiratie en advies te gaan kijken bij Ponto Services. In onze showroom vindt u een zeer uitgebreid assortiment high end wastafels van diverse merken en andere badkamer accessoires in vele stijlen en formaten. Laat u voor wastafels inspireren en adviseren bij Ponto Services, de one-stop-shop badkamerspecialist.

Het eerste wat u meestal ziet in een badkamer is de wastafel. Met die eerste indruk zet u de toon. Als u kiest voor een luxe badkamer, mag een wastafel met een luxe uitstraling natuurlijk niet ontbreken. Met een luxe wastafel of waskom maakt u het verschil. U kunt dan kiezen voor natuurlijke materialen zoals marmer of graniet. De meest gebruikelijke combinatie met natuursteen is een ander natuurlijk materiaal, namelijk hout. Maar ook wastafels van het nieuwe Solid Surface-materiaal zijn strak, tijdloos en kwalitatief hoogwaardig. Bij Ponto Services zijn diverse design wastafels en waskommen van Solid Surface verkrijgbaar.

Kom langs in onze Experience Center

Inspiratie opdoen? U kunt ons ruime assortiment badkamer sanitair bekijken in de showroom van Ponto Services in Amsterdam. Bij ons vindt u alles voor de complete badkamer. Wilt u alvast meer weten over onze high end badkamers en de uitstekende service die wij bieden? Maak een afspraak met een van onze medewerkers.