Gietvloeren

Bent u op zoek naar een moderne en strak interieur? Dan is een gietvloer is de ideale oplossing. Deze vloer is namelijk gemaakt voor een strak en modern interieur.

Moderne uitstraling met een gietvloer

Een gietvloer is een naadloze kunststof vloer. De vloer gieten we op de ondervloer en werken we af met een lak of coating. Onze design gietvloeren zijn een genot voor het oog én beschikken over alle praktische eigenschappen die u maar kunt wensen in huis. De gietvloer kan worden toegepast in elke ruimte van uw woning: van slaapkamer tot badkamer en van woonkamer tot keuken. De epoxy en polyurethaan gietvloeren zijn onderhoudsvriendelijk, comfortabel en leverbaar in vrijwel elk design. In onze showroom vindt u een zeer uitgebreid assortiment giervloeren.

Doordat onze design gietvloeren worden gemaakt van polyurethaan, voelt de gietvloer zeer comfortabel, warm en zacht aan. Onze adviseurs geven u hier graag een passend advies bij.

Vernieuwde Experience Center

Bezoek nu onze collectie bekijken in onze nieuwe Experience Center in Amsterdam. We zijn 5 dagen geopend. Wij garanderen persoonlijk, deskundig en vrijblijvend advies.

Kom langs in de mooiste badkamer- en tegelshowroom van Nederland!