Werkzaamheden voor uw nieuwbouw woning

Ponto Services houdt zich regelmatig bezig met nieuwbouwprojecten in en rondom Amsterdam.

Verzekerd van een woning die voldoet aan uw wensen

Heeft u een idee voor uw nog te bouwen droomhuis? Ponto Services kan u helpen dit te realiseren. Ponto Services bouwt uw woning volgens de huidige regels en normen. Wij bespreken samen met u en de architect het ontwerp en de indeling van het te bouwen huis. Kiest u voor Ponto Services dan bent u verzekerd van een woning die voldoet aan uw wensen! Wij garanderen een korte bouwtijd.

Ook in de utiliteit is Ponto Services de juiste keuze. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring met het bouwen van kantoorpanden, bedrijfshallen, fitnesszalen etc. Wij zorgen ervoor dat uw pand naar uw idee word afgebouwd en opgeleverd op de afgesproken deadline. De bouw van uw eigen woning is een zaak van vertrouwen. Ervaar dat wij dit vertrouwen waard zijn en dat wij onze woorden waarmaken.

Verbouwen

Door onze jarenlange ervaring in het vak, kunnen wij alle soorten verbouwingen uitvoeren. Kleine verbouwingen, maar ook grote projecten.

Renoveren

Renoveren in Amsterdam en ver daarbuiten. Keukens, badkamers, wanden, vloeren of complete woningen.

Onderhoud

Regelmatig onderhoud kost minder dan reparatie of vervanging. Ponto Services heeft veel expertise in huis.

Reviews over Ponto Services

Bob Brandjes

Ponto Bouwservice heeft zeer goed werk afgeleverd, binnen de afgesproken termijn en voor een goede acceptabele prijs. Zeer prettige mensen om mee samen te werken. Wij zijn blij met het geleverde resultaat en zullen zeker opnieuw een beroep op hen doen. Een echte aanrader!

Eric Boomkamp

Uitstekend werk geleverd door Leo en zijn team. Voor een scherpe prijs hebben ze de hele badkamer verbouwd, leidingen verlegd en een stuk bij de badkamer aangetrokken. Leo en zijn team hebben veel ervaring en denken graag mee met je om een mooi resultaat neer te zetten. Het tegelwerk ziet er echt uitstekend uit en alles was ruim binnen de planning klaar.

John van Limburg Stirum

Tijdens de gehele verbouwing was er altijd goed overleg. Het resultaat is prachtig. Alle personen die bij ons geweest zijn voor de verbouwing werkten hard, waren vriendelijk en beleefd. Ofwel als ik weer een verbouwing heb ga ik absoluut Ponto benaderen.

Luuk Kroneberg

Bij het plaatsen is de wastafel gebroken, de heren hebben bij de leverancier nieuwe gehaald en snel geplaatst. Levan en zijn mannen hebben zeer goed werk geleverd. In 2 weken onze hele badkamer gerenoveerd. Zeer aan te bevelen.

Mark Francis
Interior & Exterior Painting

“ProRange staff have provided us with painting services in the most professional manner. I would recommend them to everyone for any size project.”

Icon Review Icon Review Icon Review Icon Review Icon Review

Vernieuwde Experience Center

Bezoek nu onze collectie bekijken in onze nieuwe Experience Center in Amsterdam. We zijn 5 dagen geopend. Wij garanderen persoonlijk, deskundig en vrijblijvend advies.

Kom langs in de mooiste badkamer- en tegelshowroom van Nederland!