Besteed uw timmerwerk uit aan Ponto Services

Voor al het timmerwerk in Amsterdam en omgeving is Ponto Bouwservice Amsterdam uw beste partner.

Timmerman voor bedrijven en particulieren in Amsterdam en omgeving

Timmerbedrijf in Amsterdam nodig? Is uw woning toe aan een nieuwe houten vloer? Wilt u nieuwe deuren, ramen en kozijnen laten plaatsen? Of wilt u op maat gemaakte nieuwe kledingkast of boekenkast laten bouwen? Voor al het timmerwerk in Amsterdam en omgeving is Ponto Services Amsterdam uw beste partner. Bouwen met en verwerken van hout is een ambacht. Hout is een warm, levend en milieuvriendelijk materiaal dat goed te bewerken is. Je kunt het op veel verschillende manieren afwerken. Heeft u timmerwerk dat gedaan moet worden? Neem dan contact op met ons op.

Wij zijn een vriendelijk en sociaal bedrijf waar de klant nog koning is. Wij werken dan ok aan graag aan uw timmerklus in Amsterdam en omgeving. Kwaliteit staat voor ons voorop. Dit klinkt heel logisch maar te vaak zien we timmerbedrijven die dat niet waar kunnen maken. Wij willen graag naar tevredenheid ons timmermansvak uitvoeren omdat we weten dat tevreden klanten terug komen en ons aan hun bekenden aanbevelen.

Wij werken voor zowel particulieren als voor bedrijven. Van groot tot klein kunnen wij al uw stukadoorswerk met in Amsterdam en omgeving uitvoeren.

Behalve een timmermansbedrijf zijn wij ook een aannemersbedrijf voor grote projecten, zoals complete verbouwingen van woningen of kantoorpanden. U kunt bij ons onder meer terecht voor:

Verbouwen

Door onze jarenlange ervaring in het vak, kunnen wij alle soorten verbouwingen uitvoeren. Kleine verbouwingen, maar ook grote projecten.

Renoveren

Renoveren in Amsterdam en ver daarbuiten. Keukens, badkamers, wanden, vloeren of complete woningen.

Onderhoud

Regelmatig onderhoud kost minder dan reparatie of vervanging. Ponto Services heeft veel expertise in huis.

Reviews over Ponto Services

Familie Baker

We hebben een 300 jaar oud pakhuis wat een Rijksmonument is, dus behoorlijk wat uitdagingen bij de verbouwing, maar altijd goed kunnen communiceren met Levan, het team en iedereen op kantoor. Ons monument is weer een parel in de straat. Nogmaals heel veel dank!

Veel groeten,
Quintin

Bob Brandjes

“Ponto Bouwservice heeft zeer goed werk afgeleverd, binnen de afgesproken termijn en voor een goede acceptabele prijs. Zeer prettige mensen om mee samen te werken. Wij zijn blij met het geleverde resultaat en zullen zeker opnieuw een beroep op hen doen. Een echte aanrader!”

Luuk Kroneberg

“Bij het plaatsen is de wastafel gebroken, de heren hebben bij de leverancier nieuwe gehaald en snel geplaatst. Levan en zijn mannen hebben zeer goed werk geleverd. In 2 weken onze hele badkamer gerenoveerd. Zeer aan te bevelen.”

Mark Francis
Interior & Exterior Painting

“ProRange staff have provided us with painting services in the most professional manner. I would recommend them to everyone for any size project.”

Bas van den Boom
Amsterdam

“Leo heeft mijn badkamer top gerenoveerd! Ik ben zeer blij met het resultaat en kan daarom iedereen aanraden om Leo te kiezen om de badkamer te renoveren. Hij is flexibel en denkt mee. Hiernaast is hij betrouwbaar!”

John Van Limburg Stirum
Bussem

“Tijdens de gehele verbouwing was er altijd goed overleg. Het resultaat is prachtig. Alle personen die bij ons geweest zijn voor de verbouwing werkte hard, waren vriendelijk en beleefd. Ofwel als ik weer een verbouwing heb ga ik absoluut Ponto benaderen.”

Icon Review Icon Review Icon Review Icon Review Icon Review Icon Review

Vernieuwde Experience Center

Bezoek nu onze collectie bekijken in onze nieuwe Experience Center in Amsterdam. We zijn 5 dagen geopend. Wij garanderen persoonlijk, deskundig en vrijblijvend advies.

Kom langs in de mooiste badkamer- en tegelshowroom van Nederland!