Een stukadoor van Ponto Services

Wij staan garant voor kwaliteit afwerking voor zowel wand als plafond. Van groot project tot kleine klus, wij staan voor u klaar.

Uw professionele stukadoor

Woont u in Amsterdam en is uw woning of bedrijfspand toe aan opfrisbeurt? Dan komt u al snel tot de conclusie dat de woning pas echt tot zijn recht komt als de basis strak is afgewerkt door een stukadoor. Ponto Services Amsterdam is uw professionele stukadoor, die in een rap tempo en tegen een zeer concurrerend tarief uw wanden en plafonds stuct.

Of het nu een authentiek grachtenpand in het centrum, een jaren ’30 woning of een flat betreft, de stukadoors van Ponto Services leveren altijd het fraaiste stucwerk! Gaat u voor een strakke betonlook? Of past een nostalgische sfeer meer bij u en uw woning? U vraagt en wij voeren uw opdracht tegen betaalbare prijzen uit. Bovendien werken onze stukadoors in een hoog tempo, we doen dit zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit die wij leveren, als de klus beëindigd is zorgen wij dat we een schone ruimte achterlaten.

Stukadoor Ponto Services onderscheidt zich door de ervaring en kundigheid van ons personeel. De stukadoors van die wij in dienst hebben zijn allemaal in het bezit van hun vakdiploma, beheersen iedere techniek en voeren al uw wensen op stucgebied graag uit. Ons bedrijf kan alle voorkomende stucwerk technieken uitvoeren. Wij zijn actief in zowel nieuwbouw, als renovatie en restauratie.

Wij zijn een zeer erkend en sociaal bedrijf waar de klant nog koning is. Wij werken dan ok aan uw project in Amsterdam en omgeving. Kwaliteit staat voor ons voorop. Dit klinkt heel logisch maar te vaak zien we stukadoors die dat niet waar kunnen maken. Wij willen graag naar tevredenheid ons stukadoorsvak uitvoeren omdat we weten dat tevreden klanten terug komen en ons aan hun bekenden aanbevelen.

Particulieren en bedrijven

Wij werken voor zowel particulieren als voor bedrijven. Van groot tot klein kunnen wij al uw stukadoorswerk met in Amsterdam en omgeving uitvoeren.

Verbouwen

Door onze jarenlange ervaring in het vak, kunnen wij alle soorten verbouwingen uitvoeren. Kleine verbouwingen, maar ook grote projecten.

Renoveren

Renoveren in Amsterdam en ver daarbuiten. Keukens, badkamers, wanden, vloeren of complete woningen.

Onderhoud

Regelmatig onderhoud kost minder dan reparatie of vervanging. Ponto Services heeft veel expertise in huis.

Reviews over Ponto Services

Familie Baker

We hebben een 300 jaar oud pakhuis wat een Rijksmonument is, dus behoorlijk wat uitdagingen bij de verbouwing, maar altijd goed kunnen communiceren met Levan, het team en iedereen op kantoor. Ons monument is weer een parel in de straat. Nogmaals heel veel dank!

Veel groeten,
Quintin

Bob Brandjes

“Ponto Bouwservice heeft zeer goed werk afgeleverd, binnen de afgesproken termijn en voor een goede acceptabele prijs. Zeer prettige mensen om mee samen te werken. Wij zijn blij met het geleverde resultaat en zullen zeker opnieuw een beroep op hen doen. Een echte aanrader!”

Luuk Kroneberg

“Bij het plaatsen is de wastafel gebroken, de heren hebben bij de leverancier nieuwe gehaald en snel geplaatst. Levan en zijn mannen hebben zeer goed werk geleverd. In 2 weken onze hele badkamer gerenoveerd. Zeer aan te bevelen.”

Mark Francis
Interior & Exterior Painting

“ProRange staff have provided us with painting services in the most professional manner. I would recommend them to everyone for any size project.”

Bas van den Boom
Amsterdam

“Leo heeft mijn badkamer top gerenoveerd! Ik ben zeer blij met het resultaat en kan daarom iedereen aanraden om Leo te kiezen om de badkamer te renoveren. Hij is flexibel en denkt mee. Hiernaast is hij betrouwbaar!”

John Van Limburg Stirum
Bussem

“Tijdens de gehele verbouwing was er altijd goed overleg. Het resultaat is prachtig. Alle personen die bij ons geweest zijn voor de verbouwing werkte hard, waren vriendelijk en beleefd. Ofwel als ik weer een verbouwing heb ga ik absoluut Ponto benaderen.”

Icon Review Icon Review Icon Review Icon Review Icon Review Icon Review

Vernieuwde Experience Center

Bezoek nu onze collectie bekijken in onze nieuwe Experience Center in Amsterdam. We zijn 5 dagen geopend. Wij garanderen persoonlijk, deskundig en vrijblijvend advies.

Kom langs in de mooiste badkamer- en tegelshowroom van Nederland!