PVC vloer

Wilt u de vloer in uw woning vervangen door een compleet nieuwe PVC vloer? Of wilt u uw huidige PVC vloer renoveren? Dan is het zeker de moeite waard om voor inspiratie advies te gaan kijken bij Ponto Services.

High-end PVC vloer voor uw woning

Wij bieden een ruim assortiment PVC vloeren aan. Onze adviseurs helpen u graag aan de juiste vloer voor uw woning. Een PVC vloer biedt vele voordelen, zo kun je een PVC vloer in iedere ruimte leggen. Door de hoge slijtvastheid is een PVC vloer ook uitermate geschikt voor het gebruik in een drukbezochte ruimte. Deze kunststof vloer heeft een sterkte beschermlaag en is goed beschermd tegen krassen, slijtage en vlekken. Op dit moment zijn PVC visgraat vloeren de trend. Deze vloer is in een andere stijl gelegd dan de normale vloeren. Dit geeft jouw ruimte een extra mooie stijl. Wij komen de vloer zelf bij u thuis leggen. Laat u inspireren en adviseren bij Ponto Services, de living specialist one-stop-shop.

Vernieuwde Experience Center

Bezoek nu onze collectie bekijken in onze nieuwe Experience Center in Amsterdam. We zijn 5 dagen geopend. Wij garanderen persoonlijk, deskundig en vrijblijvend advies.

Kom langs in de mooiste badkamer- en tegelshowroom van Nederland!