Luxe sanitair voor uw complete badkamer

Wilt u uw badkamer inrichten met nieuw sanitair? Met het ruime assortiment luxe sanitair van Ponto Services maakt u uw badkamerbeleving helemaal compleet

Badkamer renoveren en sanitair installeren

Met een ruim assortiment aan baden, douches, wastafels, badmeubels, toiletten, kranen en allerhande badkamer accessoires is Ponto Services het juiste adres voor alle sanitair voor een luxe badkamer. Ponto Services is uw one-stop-shop badkamerspecialist. U heeft bij ons eindeloos veel keuzemogelijkheden voor allerlei type badkamers.

In onze badkamers showroom kunt u tevens uitgebreid inspiratie opdoen voor uw nieuwe badkamer. Onze ervaren adviseurs helpen u graag bij het samenstellen van uw ideale badkamer. Zij informeren en adviseren u over de mogelijke indelingen, de badkamermeubels, accessoires en de laatste trends op badkamergebied. Ook over het laten renoveren en het installeren van alle sanitair voor uw badkamer kunnen zij u alles vertellen. Kom gerust een kijkje nemen in onze showroom (bekijk adresgegevens) of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kom langs in onze Experience Center

Inspiratie opdoen? U kunt ons ruime assortiment badkamer sanitair bekijken in de showroom van Ponto Services in Amsterdam. Bij ons vindt u alles voor de complete badkamer. Wilt u alvast meer weten over onze high end badkamers en de uitstekende service die wij bieden? Maak een afspraak met een van onze medewerkers.