Uw badkamer op maat door Ponto Services

Wilt u uw oude badkamer vervangen door een compleet nieuwe en luxe badkamer voor uw woning? Of wilt u uw bestaande badkamer laten renoveren en upgraden tot een echte high end badkamer?

Maatwerk high end badkamers

Het is beslist de moeite waard om voor inspiratie en advies te gaan kijken bij Ponto Services. In onze showroom vindt u een zeer uitgebreid assortiment high end luxe badkamers en badkamer accessoires in vele stijlen en formaten. Stel zelf uw badkamer samen zoals u die wenst, inclusief alle handige accessoires. Wij komen daarna de badkamers bij u thuis in installeren. Laat u inspireren en adviseren bij Ponto Services, de one-stop-shop badkamerspecialist.

U vindt de showroom van Ponto Services in Amsterdam. Inmiddels bestaat Ponto Services al ruim 15 jaar. Wij zijn begonnen als een klein bedrijf met twee medewerkers en zijn inmiddels uitgegroeid tot een high end badkamerspecialist in het hogere segment met meer dan tien vakmensen in dienst. Bij ons vindt u complete high end badkamers die wij voor u op maat maken. Onze badkamers zijn gemaakt van duurzame materialen met hoge kwaliteit accessoires om uw luxe badkamerbeleving compleet te maken. Wij zorgen ervoor dat uw badkamer één van uw favoriete kamers in huis wordt!

Kom langs in onze Experience Center

Inspiratie opdoen? U kunt ons ruime assortiment badkamer sanitair bekijken in de showroom van Ponto Services in Amsterdam. Bij ons vindt u alles voor de complete badkamer. Wilt u alvast meer weten over onze high end badkamers en de uitstekende service die wij bieden? Maak een afspraak met een van onze medewerkers.