Van maatwerk keuken tot montage bij uw thuis

Ben u op zoek naar een keuken die in stijl, vorm en smaak perfect bij u en uw woning past en die perfect passend ingebouwd kan worden? Kom dan eens kijken bij Ponto Services in Amsterdam.

Maatwerk high end keukens

Wij hebben een ruim aanbod keukens op maat in verschillende stijlen en kleurstellingen. Wilt u een zwarte of een witte keuken, een moderne keuken of een klassieke keuken? Of zoekt u naar uw droomkeuken met een kookeiland? Bij Ponto Keukens zijn de mogelijkheden voor een keuken op maat haast eindeloos. Kom gerust langs in onze showroom voor advies en inspiratie, of bel ons voor meer informatie over onze maatwerk keukens.

Ponto Keukens in Amsterdam bestaat al ruim 15 jaar. U kunt bij ons een keuken op maat kopen in het high end segment die we bij u thuis installeren. Wij maken onze keukens van duurzame materialen met luxe inbouwapparatuur van bekende merken.

500M2 luxe keuken plezier

Kom langs in onze Experience Center

Wilt u meer weten over de kwaliteit van de maatwerk keukens van Ponto Services? Kom dan langs in onze keukenshowroom in Amsterdam voor inspiratie en advies. Ontvangt u graag een prijsindicatie voor uw nieuwe keuken, of wil u meer weten over de montage van de keukens? U kunt een afspraak maken om langs te komen.

De mooiste maatwerk keukens in uw stijl vindt u bij de specialisten van Ponto Services.