Onderhoud van uw woning

Bent u van plan om het onderhoud van uw woning(en) en of bedrijfspanden in of rondom Amsterdam uit te besteden?

Verzekerd van een woning die voldoet aan uw wensen

Ponto Services is de juiste partner voor onderhoudswerkzaamheden aan uw woning(en) of bedrijfspanden. Wij voeren de onderhoudswerkzaamheden vakkundig uit waarbij wij duidelijke afspraken maken met de opdrachtgever. In een goed (onderhouden) huis is het prettig wonen. Goed onderhoud en duurzame verbetering van de woning ziet u terug in de waarde van uw woning. Een goede woning levert geld op.

Ponto Services zorgt ervoor dat uw woning(en) en/of bedrijfspanden in optimale conditie verkeren. Regelmatig onderhoud kost minder dan reparatie of vervanging. Door steeds kleine investeringen te doen in het onderhoud, houdt u de kosten in de hand. U komt niet ineens voor grote uitgaven te staan. Bent u op zoek naar een bouwbedrijf of aannemer in of rondom Amsterdam voor uw onderhoud? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Verbouwen

Door onze jarenlange ervaring in het vak, kunnen wij alle soorten verbouwingen uitvoeren. Kleine verbouwingen, maar ook grote projecten.

Renoveren

Renoveren in Amsterdam en ver daarbuiten. Keukens, badkamers, wanden, vloeren of complete woningen.

Onderhoud

Regelmatig onderhoud kost minder dan reparatie of vervanging. Ponto Services heeft veel expertise in huis.

Reviews over Ponto Services

Familie Baker

We hebben een 300 jaar oud pakhuis wat een Rijksmonument is, dus behoorlijk wat uitdagingen bij de verbouwing, maar altijd goed kunnen communiceren met Levan, het team en iedereen op kantoor. Ons monument is weer een parel in de straat. Nogmaals heel veel dank!

Veel groeten,
Quintin

Bob Brandjes

“Ponto Bouwservice heeft zeer goed werk afgeleverd, binnen de afgesproken termijn en voor een goede acceptabele prijs. Zeer prettige mensen om mee samen te werken. Wij zijn blij met het geleverde resultaat en zullen zeker opnieuw een beroep op hen doen. Een echte aanrader!”

Luuk Kroneberg

“Bij het plaatsen is de wastafel gebroken, de heren hebben bij de leverancier nieuwe gehaald en snel geplaatst. Levan en zijn mannen hebben zeer goed werk geleverd. In 2 weken onze hele badkamer gerenoveerd. Zeer aan te bevelen.”

Mark Francis
Interior & Exterior Painting

“ProRange staff have provided us with painting services in the most professional manner. I would recommend them to everyone for any size project.”

Bas van den Boom
Amsterdam

“Leo heeft mijn badkamer top gerenoveerd! Ik ben zeer blij met het resultaat en kan daarom iedereen aanraden om Leo te kiezen om de badkamer te renoveren. Hij is flexibel en denkt mee. Hiernaast is hij betrouwbaar!”

John Van Limburg Stirum
Bussem

“Tijdens de gehele verbouwing was er altijd goed overleg. Het resultaat is prachtig. Alle personen die bij ons geweest zijn voor de verbouwing werkte hard, waren vriendelijk en beleefd. Ofwel als ik weer een verbouwing heb ga ik absoluut Ponto benaderen.”

Icon Review Icon Review Icon Review Icon Review Icon Review Icon Review

Vernieuwde Experience Center

Bezoek nu onze collectie bekijken in onze nieuwe Experience Center in Amsterdam. We zijn 5 dagen geopend. Wij garanderen persoonlijk, deskundig en vrijblijvend advies.

Kom langs in de mooiste badkamer- en tegelshowroom van Nederland!