Betonlook

Wilt u uw kamer waterdicht en smaakvol afwerken? Met betonstuc van Ponto Services geeft u uw ruimte een strakke, stoere en zeer stijlvolle natuursteen- of betonlook.

Met betonstuc een smaakvolle en waterdichte kamer

Door de waterdichte eigenschappen is betonstuc erg geschikt om toegepast te worden als alternatief voor tegelwanden in badkamers. Betonstuc is bij Ponto Services leverbaar in vele moderne kleuren. Naast de stijlvolle betonstuc vindt u bij ons verder alles voor uw badkamer. Zo hebben wij een ruim assortiment luxe baden, douches, toiletten, wastafels en vele badkamer accessoires van de grote merken. Ponto Services is uw living specialist one-stop-shop.

Betonstuc aanbrengen is niet eenvoudig. Om zeker te zijn van een kwalitatief goed en mooi eindresultaat adviseren wij u om het pleisteren aan een vakman over te laten. Ook weet u dan zeker dat het stucwerk waterdicht is aangebracht. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden van het laten aanbrengen van betonstuc in uw badkamer.

Kom langs in onze Experience Center

Inspiratie opdoen? U kunt ons ruime assortiment vloeren bekijken in de Experience Center van Ponto Services in Amsterdam. Bij ons vindt u alles voor een complete woning. Wilt u alvast meer weten over ons en de uitstekende service die wij bieden? Maak een afspraak met een van onze medewerkers.