Toiletten

Wilt u uw badkamer van een nieuw luxe toilet voorzien? Kom dan gerust eens kijken naar het ruime assortiment luxe toiletten bij Ponto Services.

Ruim assortiment toiletten voor elke luxe badkamer

U zult versteld staan van de diversiteit in toiletten die wij in ons assortiment hebben. Toiletten kunnen enorm verschillen als het gaat om design en comfort. Wij nodigen u daarom van harte uit om in onze showroom te komen kijken naar onze ruime collectie toiletten om uw luxe badkamerbeleving compleet te maken.

Naast toiletten, douches en baden vindt u bij Ponto Services ook een ruim assortiment wastafelkranen, wastafels, badkamermeubels en vele badkamer accessoires van de grote merken. Ponto Sanitair is uw one-stop-shop badkamerspecialist.

DIVERSITEIT IN TOILETTEN

U moet met eigen ogen aanschouwen om te zien hoeveel diversiteit er op het gebied van toiletten verkrijgbaar is. Een wc is niet meer zomaar een wc. Toiletten kunnen enorm verschillen als het gaat om design en comfort. Hieronder staan enkele punten waar u op kunt letten bij het kiezen van uw toilet.

Kom langs in onze Experience Center

Inspiratie opdoen? U kunt ons ruime assortiment badkamer sanitair bekijken in de showroom van Ponto Services in Amsterdam. Bij ons vindt u alles voor de complete badkamer. Wilt u alvast meer weten over onze high end badkamers en de uitstekende service die wij bieden? Maak een afspraak met een van onze medewerkers.