Uw schilderswerk uitbesteden

Uw schilderswerk
uitbesteden

Schilderen is een vak, een ambacht dat Ponto Services met veel passie uitvoert. Heeft u een schilder in Amsterdam nodig? Bel dan met onze vakspecialisten.

Verzekerd van een woning die voldoet aan uw wensen

Kwalitatief goed schilderwerk bepaalt de uitstraling van uw huis of bedrijfspand. Goed schilderwerk zorgt ook voor een langdurige bescherming.

Staat u op het punt uw huis op te knappen? Wij zijn een betaalbaar en professioneel schildersbedrijf dat werkzaam is in Amsterdam en omgeving voor alle schilderwerkzaamheden zowel in bestaande als nieuwbouw woningen.Wij zijn specialisten in binnen- en buitenschilderwerk. Als schilder in Amsterdam bedienen wij heel de regio. Ponto Services staat bekend om haar persoonlijke service en kwaliteit.

Of u nu schilderwerk, kleuradvies of zelfs restauratiewerk wilt laten uitvoeren. Uw erkende schilder Ponto Services uit Amsterdam komt graag vrijblijvend het schilderwerk en onderhoud opnemen. U bent zeker van kwaliteit en een woning die strak in de lak staat.

Wij zijn een zeer erkend en sociaal bedrijf waar de klant nog koning is. Wij werken graag aan projecten bij bedrijven en particulieren in Amsterdam en omgeving. Wij zorgen voor al uw schilderwerk, binnenwerk, buitenwerk, zomer en winterschilder werkzaamheden. Als u dus een binnenschilder of buitenschilder nodig heeft bent u bij de Ponto Bouwservice aan het juiste adres.

Kwaliteit staat voor ons voorop. Dit klinkt heel logisch maar te vaak zien we schilders die dat niet waar kunnen maken. Wij willen graag naar tevredenheid schildersklussen uitvoeren omdat we weten dat tevreden klanten vaak terug komen.

Particulieren en bedrijven

Wij werken voor zowel particulieren als voor bedrijven. Van groot tot klein kunnen wij al uw schilderwerk met in Amsterdam en omgeving uitvoeren.

Verbouwen

Door onze jarenlange ervaring in het vak, kunnen wij alle soorten verbouwingen uitvoeren. Kleine verbouwingen, maar ook grote projecten.

Renoveren

Renoveren in Amsterdam en ver daarbuiten. Keukens, badkamers, wanden, vloeren of complete woningen.

Onderhoud

Regelmatig onderhoud kost minder dan reparatie of vervanging. Ponto Services heeft veel expertise in huis.

Reviews over Ponto Services

Familie Baker

We hebben een 300 jaar oud pakhuis wat een Rijksmonument is, dus behoorlijk wat uitdagingen bij de verbouwing, maar altijd goed kunnen communiceren met Levan, het team en iedereen op kantoor. Ons monument is weer een parel in de straat. Nogmaals heel veel dank!

Veel groeten,
Quintin

Bob Brandjes

“Ponto Bouwservice heeft zeer goed werk afgeleverd, binnen de afgesproken termijn en voor een goede acceptabele prijs. Zeer prettige mensen om mee samen te werken. Wij zijn blij met het geleverde resultaat en zullen zeker opnieuw een beroep op hen doen. Een echte aanrader!”

Luuk Kroneberg

“Bij het plaatsen is de wastafel gebroken, de heren hebben bij de leverancier nieuwe gehaald en snel geplaatst. Levan en zijn mannen hebben zeer goed werk geleverd. In 2 weken onze hele badkamer gerenoveerd. Zeer aan te bevelen.”

Mark Francis
Interior & Exterior Painting

“ProRange staff have provided us with painting services in the most professional manner. I would recommend them to everyone for any size project.”

Bas van den Boom
Amsterdam

“Leo heeft mijn badkamer top gerenoveerd! Ik ben zeer blij met het resultaat en kan daarom iedereen aanraden om Leo te kiezen om de badkamer te renoveren. Hij is flexibel en denkt mee. Hiernaast is hij betrouwbaar!”

John Van Limburg Stirum
Bussem

“Tijdens de gehele verbouwing was er altijd goed overleg. Het resultaat is prachtig. Alle personen die bij ons geweest zijn voor de verbouwing werkte hard, waren vriendelijk en beleefd. Ofwel als ik weer een verbouwing heb ga ik absoluut Ponto benaderen.”

Icon Review Icon Review Icon Review Icon Review Icon Review Icon Review

Vernieuwde Experience Center

Bezoek nu onze collectie bekijken in onze nieuwe Experience Center in Amsterdam. We zijn 5 dagen geopend. Wij garanderen persoonlijk, deskundig en vrijblijvend advies.

Kom langs in de mooiste badkamer- en tegelshowroom van Nederland!