Badkamerspiegels

Badkamer
spiegels

Bent u op zoek naar de perfecte badkamerspiegel voor uw nieuwe badkamer? Bij Ponto Service hebben we een ruim aanbod badkamerspiegels in alle soorten en maatvoeringen.

Verschillende soorten badkamerspiegels

U kunt de stijl van uw spiegel naadloos laten aansluiten op de stijl van uw hele badkamer. Het is belangrijk dat u een spiegel kiest waarin u goed te zien bent, maar ook bij het design van de badkamer past. U bent van harte welkom om in de showroom van Ponto Service te komen kijken naar ons ruime assortiment badkamerspiegels om uw stijl te ontdekken. Naast het perfecte spiegel kunt u bij ons ook terecht voor onder andere baden, douches, toiletten, wastafels en vele badkamer accessoires van de grote merken. Ponto Service is uw one-stop-shop badkamerspecialist.

Kom langs in onze Experience Center

Inspiratie opdoen? U kunt ons ruime assortiment badkamer sanitair bekijken in de showroom van Ponto Services in Amsterdam. Bij ons vindt u alles voor de complete badkamer. Wilt u alvast meer weten over onze high end badkamers en de uitstekende service die wij bieden? Maak een afspraak met een van onze medewerkers.