Hoekbaden

Zoekt u een handig en comfortabel hoekbad voor uw nieuwe luxe badkamer? Of wilt u uw oude hoekbad tijdens het renoveren van uw badkamer laten vervangen door een zeer luxe model?

Ruim aanbod luxe hoekbaden voor een stijlvolle badkamer

Bij Ponto Services vindt u een ruim assortiment luxe hoekbaden in vele vormen, maten en uitvoeringen. De hoekbaden zijn gemakkelijk uit te breiden tot whirlpool hoekbad, voor nog meer comfort. Dankzij de hoekbaden van Ponto Services is er voor elke badkamer hoek een creatieve oplossing. Daardoor kan er in elke badkamer een comfortabel hoekbad geplaatst worden. Naast high end hoekbaden hebben wij bij Ponto Services uiteraard ook een ruim assortiment wastafelkranen, wastafels, badkamermeubels en vele badkamer accessoires van de grote merken. Ponto Services is uw one-stop-shop badkamerspecialist.

Kom langs in onze Experience Center

Inspiratie opdoen? U kunt ons ruime assortiment badkamer sanitair bekijken in de showroom van Ponto Services in Amsterdam. Bij ons vindt u alles voor de complete badkamer. Wilt u alvast meer weten over onze high end badkamers en de uitstekende service die wij bieden? Maak een afspraak met een van onze medewerkers.