Instapbaden

Zoekt u een praktisch en luxe instapbad voor uw nieuwe badkamer waar u tot op hoge leeftijd veilig van kunt genieten? Of wilt u uw oude ligbad laten vervangen door een instapbad?

Praktische en luxe instapbaden voor een stijlvolle badkamer

Ponto Services heeft een ruim assortiment instapbaden in vele vormen, maten en uitvoeringen. Instapbaden bieden comfort en veiligheid in uw badkamer. Door de open badrand is in bad stappen makkelijk, ook wanneer u minder mobiel bent. Voor iedere doelgroep is er een geschikt instapbad. Naast luxe instapbaden vindt u bij Ponto Services ook een ruim assortiment wastafelkranen, wastafels, badkamermeubels en vele badkamer accessoires van de grote merken. Ponto Services is uw one-stop-shop badkamerspecialist. Bezoek snel onze showroom!

Kom langs in onze Experience Center

Inspiratie opdoen? U kunt ons ruime assortiment badkamer sanitair bekijken in de showroom van Ponto Services in Amsterdam. Bij ons vindt u alles voor de complete badkamer. Wilt u alvast meer weten over onze high end badkamers en de uitstekende service die wij bieden? Maak een afspraak met een van onze medewerkers.